A zöldségkeverék a benne lévő zöldségek számos előnyét egyesíti A sárgarépa az A-vitamin és a lutein prekurzora, béta-katenintartalma miatt segít az egészséges látás biztosításában A petrezselyem puffadás ellen hat, és elősegíti a gyomornedv termelését A paszternák segít megvédeni a hólyagot és a veséket a homoktól és a kövektől
BARF
A sárgarépa az A-vitamin és a lutein prekurzora, béta-katenintartalma miatt segít az egészséges látás biztosításában Az A-vitamin tartalma a reproduktív rendszer számára is fontos Gyulladáscsökkentő hatás a szervezetben az olyan antioxidánsok tartalmának köszönhetően, mint a szelén, az E-vitamin és a C-vitamin A jó véralvadáshoz, az egészséges csontokhoz és erekhez a K-vitamin tartalmának köszönhetően Az A- és E-vitamin jó felszívódása érdekében zsíros húshoz vagy hozzáadott olajjal tálaljuk, mivel ezek zsírban oldódó vitaminok
A petrezselyem vízhajtó hatásáról ismert Jótékony hatással van az emésztésre Hatékony a puffadás ellen és elősegíti a gyomornedv termelését Gazdag káliumban, kalciumban, magnéziumban, mangánban, vasban és klórban, A-provitaminban és B-vitaminban Használható ízesítésre és vérkeringés serkentésére Vemhes szukáknak nem, ellenkezőleg, ellés után alkalmas a tejtermelés és a méh regenerálódásának fokozására
Vízhajtó és nyugtató hatása van Segít megvédeni a hólyagot és a veséket a homoktól és a kövektől A paszternák édesebb, mint a gyökérpetrezselyem, és enyhébb ízű Ennek a zöldségnek a gyökere gazdag A-provitaminban, B-vitaminban, C-, E-vitaminban, kalciumban, magnéziumban, káliumban, foszforban, pektinben, és értékes rostforrás
Hírlevél