+

Egyesületünk munkájával a www.winddogs.hu oldalon tudsz megismerkedni!

Christopherus Soft-Im-Biss Kacsa

Christopherus Soft-Im-Biss Kacsa

gabonamentes
csak egyféle állati fehérjét tartalmaz
mesterséges színezék és aromák nélkül
praktikus visszazárható csomagolás
húsban gazdag – alacsony zsírtartalmú

Részletek
Szállítási idő Előrendelés esetén 5-8 munkanap
Részletek
  • 125 g1 200 FtElőrendelhetőSúly: 0.13 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Kutyusoknak, akik az apróságoknak is örülnek.
Snackjeinkhez kizárólag gondosan válogatott állati alapanyagokat használunk – kacsa, szarvas, hering – kiváló minőségben, a legújabb nemzetközi szabványoknak megfelelően elkészítve. Emiatt annyira megfelelőek ezek a jutalomfalatok az ember legjobb barátja számára kiképzés alkalmával, sétánál, vagy mert csak kedveskedni szeretnénk neki.

Kiegészítő eledel kutyáknak

Összetétel:
Szárított és aprított kacsahús fehérje (50%), burgonyakeményítő, burgonyafehérje, csillagfürt, élesztő, lecitin, növényi glincerin, repceolaj

Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 30,0%, nyersolaj és –zsírok: 5,5%, nyersrost: 3,0%, nyershamu: 7,9%, nedvességtartalom: 20,0%.

Etetési ajánlás:
A Christopherus Soft-Im-Biss-t etetheti igény, illetve szituáció szerint a fő eledelhez kiegészítőként. Etetéskor, kérjük vegye figyelembe kutyája napi eledelmennyiség igényét.

Kérjük figyeljen arra, hogy kutyája előtt mindig legyen elegnedő friss víz
Felbontás után hűvös, száraz, napfénytől mentes helyen tárolandó.

Egyéb adatok

Szállítási időElőrendelés esetén 5-8 munkanap
GyártóChristopherus

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Milyen színű az ég?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.